Buna ziua,
in urma cu cateva zile odata cu verificarea actelor pentru inceperea demersurilor pentru o succesiune am observat urmatoarele nereguli in acte:
un titlu de proprietate are ca titular decedatul iar acesta a mostenit acel teren de la mama dansului de asemenea decedata;
toate in regula pana aici doar ca numele mamei este gresit (este o litera in plus pe la mijlocul numelui)
am cercetat cauza probabila si am gasit ca si certificatul de deces al mamei este completat gresit pe acelasi nume care figureaza in actul de proprietate.
In acest caz ce se poate face?
Sa merg la primarie si sa cer preschimbarea actelor inclusiv a certificatului de deces si a titlului de proprietate sau este necesar un demers in justitie?
M-am gandit la o alta intrebare:actul de proprietate in care este gresit acel nume este folosit pentru o succesiune.
Ma gandesc ca in urma succesiunii acel nume e posibil sa dispara din acte si intreb daca are rost sa cer o corectura pe aceste diocumente sau legal acel teren apartine decedatului chiar si cu aceasta greseala.
Are rost o corectura a actelor sau pentru suiccesiune ele sunt perfect legale acele documente?
sa inteleg ca numele defunctului asa cum apare in certificatul de deces este tot ion pavel, iar inadvertentele apar in titlul de proprietate, unde acesta mai apare cu un nume ion andrei pavel.
in opinia mea ar trebui rectificat titlul de proprietate, in sensul ca trebuie corectat numele titularului dreptului de proprietate.
Rectificare titluri
cerul
In urma decesului tatalui am fost la un notar cu niste acte.
In doua titluri de proprietate numele tatalui este trecut in loc de initiala tatalui intregul ... (vezi toată discuția)