avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent pontaj

Buna, va rog sa ma ajutati la intocmirea unui pontaj, o cofetaria are 2 angajate, una cu un contract de 8 ore/zi iar cealalta cu un contract de 4ore/zi, programul de lucru este de luni pina vineri de la 10 la 19, iar simbata si dumunica de la 12-19.
Angajatele lucreaza astfel: cea cu 8 ore 2 zile, iar apoi cea cu 4 ore o zi.Cum sa intocmesc corect pontajul, specific ca platesc orele suplimentare, iar la orele lucrate in week-end acord spor de week-end 10 %.Stiu ca angajata cu 4 ore nu poate presta munca suplimentara.

Alte discuții în legătură

Pontaj balint lucia balint lucia Buna seara, as dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am deschisa o cofetarie cu un program de lucru astfel:de luni pina vineri de la 10 la 20 deci 10 ore ... (vezi toată discuția)
Orele suplimentare vs ore de weekend Popescu Lorena Popescu Lorena Buna ziua, ptr o persoana incadrata la 8 ore, orele suplimentare sunt cele care depasesc norma de 8 in zilele de l-v inclusiv? la final de luna, in pontaj ... (vezi toată discuția)
Munca in ziua de sambata se poate compensa cu zi libera? Sebi44 Sebi44 Buna Ziua! Lucrez la o firma privata. Sunt perioade in care avem de onorat multe comenzi. In aceste perioade eram chemati la munca sambata si eram platiti ... (vezi toată discuția)