mihaela7777 
	    	Utilizator

mihaela7777 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

mihaela7777 
	    	Utilizator

mihaela7777 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters128911	                   

Salutare!
   Am o problema:nu am platit pensia alimentara,iar fosta m-a dat in judecataX-(
    Situatia ar fi urmatoarea:fosta sotie a bagat divort pe la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters128911	                   

Salutare!
   Am o problema:nu am platit pensia alimentara,iar fosta m-a dat in judecataX-(
    Situatia ar fi urmatoarea:fosta sotie a bagat divort pe la ... (vezi toată discuția)

etudor	                   

sentinta civila nr.......din  10     septembrie 2007,in final,hotaraste:
majoreaza pensia de intrtinere lacare a fost obligat prin sentinta   civilanr....din  ... (vezi toată discuția)
	                    etudor	                   

sentinta civila nr.......din  10     septembrie 2007,in final,hotaraste:
majoreaza pensia de intrtinere lacare a fost obligat prin sentinta   civilanr....din  ... (vezi toată discuția)

nicoletacnl	                   

Buna Ziua,
Pentru a majora pensia de intretinere a copilului minor de la 01.01.2012 ce trebuia sa fac atunci cand s-a marit minimul pe economie la 700 lei ... (vezi toată discuția)
	                    nicoletacnl	                   

Buna Ziua,
Pentru a majora pensia de intretinere a copilului minor de la 01.01.2012 ce trebuia sa fac atunci cand s-a marit minimul pe economie la 700 lei ... (vezi toată discuția)