m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

ContSters56778 
	    	Utilizator

ContSters56778 
	    	Utilizator	    

pensia de intretinere nu se prescrie...;) trebuie platita retroactiv pana la data la care intra in vigoare sentinta care se refera la micsorarea acesteia
 etudor 
	    	Utilizator

etudor 
	    	Utilizator	    

teo2304	                   

buna ziua,
as vrea daca se poate informatii privind prescriptia pentru neplata pensiei alimentare
Este cazul unei cunostinte care in timpul facultatii a avut ... (vezi toată discuția)
	                    teo2304	                   

buna ziua,
as vrea daca se poate informatii privind prescriptia pentru neplata pensiei alimentare
Este cazul unei cunostinte care in timpul facultatii a avut ... (vezi toată discuția)

alynaa21	                   

Am o fetita de 2 anii si de cateva zile citesc forumul acestui site si nu mai inteleg nimic.CHIAR NU MAI EXISTA LEGI IN TARA ASTA? Acum o luna de zile am faut ... (vezi toată discuția)
	                    alynaa21	                   

Am o fetita de 2 anii si de cateva zile citesc forumul acestui site si nu mai inteleg nimic.CHIAR NU MAI EXISTA LEGI IN TARA ASTA? Acum o luna de zile am faut ... (vezi toată discuția)

karmy	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. S-a dat o hotarare judecatoreacsa in data de 19 dec 2014 privind divortul meu, custodia, ... (vezi toată discuția)
	                    karmy	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. S-a dat o hotarare judecatoreacsa in data de 19 dec 2014 privind divortul meu, custodia, ... (vezi toată discuția)