avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se poate ajunge....100% ?

Lucrez intr-o institutie publica, unde dupa cum se stie s-au facut mari restructurari in 2011. S-au modificat fisele de post, iar asa cum este normal .... se adauga "preia atributiile de servici in lipsa lui X sau Y". Am preluat atributiile pe perioada CO ale colegilor din alte compartimente, complet diferite, in cazul adreselor importante, urgente, situatiile zilnice cu specific nu s-au putut prelua.
Mai exact sunt sanctionata deoarece in saptamana de CM a unui coleg, nu i-am preluat atributiile din fisa postului asa cum este mentionat. DAAAAAR in aceeasi perioada am avut raportarile specifice compartimentului meu, care nu sunt putine, avand in vedere ca inainte eram 5 persoane, acum am ramas doar eu sa indeplinesc toate sarcinile de servici, datorita restrangerilor de personal. DIN fisa postului pentru colegul bolnav, am putut indeplini doar cateva sarcini, urgente, raportari lunare, trimestriale, centralizari, comparatii, nu si situatiile specifice zilnice ale compartimentului respectiv, unde mai sunt 7 persoane. Am argumentat ca in acea perioada eram supraaglomerata cu sarcinile specifice compartimentului meu .... dar in zadar.
DECI intreb .... pana unde se intinde "Delegarea de atributii si competente: ... preia atributiile de serviciu in lipsa......."
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 9 Noiembrie 2012
@ b]doareu2008

Inteleg nemultmirea dvs .. insa ce mai putei face este sa purtati o discutie amiabila cu conducerea superioara pe acest aspect ...

@ vindictive
Pot fi situatii si situatii ... depinde si de atribtiile care se vor inserate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa la fisa de post krisstta krisstta Sunt functionar public intr-o institutie din administratia publica. Doresc sa supun atentiei dvs. urmatoarea situatie: - in cadrul unei directii sunt doua ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate inspector superior in cadrul compartimentului contabilitatea veniturilor si casier in cadrul primariei lucasabela lucasabela Buna ziua. De 1 an, una din cele 2 casiere generale de la primarie a iesit la pensie, postul nefiind scos la concurs din motive necunoscute. Seful de ... (vezi toată discuția)