avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model oferta servicii de transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model oferta servicii de transport

Va rog mult, daca aveti posibilitatea, ajutati-ma cu un model de oferta servicii de transport marfuri. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 09:52, 8 Noiembrie 2012
Banuiesc ca si-l intocmeste fiecare functie de conditiile, posibilitatile pe care le are fiecare firma de transport....
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare ii transport marfa. Gneagu Gneagu Buna ziua, Detin o duba sub 3,5 tone cu care mai fac transport marfa in jurul localitatii de domiciliu, am primit o oferta de la o firma in vederea ... (vezi toată discuția)
Contract intre pfa si o unitate de invatamant andrei987ro andrei987ro Buna seara, Eu predau lb engleza la o gradinita, iar de anul acesta directoarea gradinitei m-a obligat sa-mi fac PFA. M-am dus la ONRC, mi-am facut PFA, iar ... (vezi toată discuția)
Este livrare intracomunitare de marfuri? faniioan faniioan Intrebarea nr. 1 O societate din Romania importa marfuri din China. Marfurile importate sunt transportate direct in Olanda. Importul in face o firma din ... (vezi toată discuția)