avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea lege din 2006 cu articole neconstitutionale?!
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

lege din 2006 cu articole neconstitutionale?!

Cred ca este un subiect interesant.
Cunosc si eu o lege din 2007 cu articole neconstitutionale.
Cum schimbam legea? Mai repede si mai sigur.
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 12:12, 3 Februarie 2009
Semnul intrebarii de la "Subiect" se referea la art."Una dintre cele mai interesante decizii de admitere a unei sesizari de neconstitutionalitate" (29.01.2009), mirarea era privitoare la perioada 2006-2007 cat timp OUG 60/2006 a fost in vigoare, asa cum era...
Intrebarea despre schimbarea legii se referea la Legea 230/2007.
Va multumesc pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare ccr Bencipici Bencipici Buna ziua Ás vrea sa sesizez CCR pentru dezlegarea unor chestiuni de drept. Ám un dosar pt inselaciune sí partea vatamata a decedat.Cum Trebuie sa procedes ... (vezi toată discuția)
Comentariu deciziei curtii constitutionale 1570 din 19 noiembrie 2009 isabelap isabelap Buna ziua! Sunt studenta in anul I la Drept si cum orice inceput e greu ma confrunt si eu cu o dificultate si anume Dreptul Constitutional. Pe langa faptul ca ... (vezi toată discuția)
Avocatul poporului. propuneri privind modificarea statutului acestuia. Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Extras din decizia Curtii Constitutionale Nr. 967 din 20 noiembrie 2012 in care s-a pus iin discutie si s-a declarat neconstitutional un text legal prin care ... (vezi toată discuția)