avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... taxa licenta anul 2010 la Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

taxa licenta anul 2010 la Spiru Haret

As dori o informatie privind taxa de eliberare diploma de licenta pt.anul 2010 la Fac.Man.Brasov Spiru -Haret.
Diplomele pt.anul 2010 se elibereaza in anul 2012 si trebuie sa achiti suma de 100 lei pt.eliberarea diplomei, iar cei care au terminat in anul 2011 si cer eliberarea
diplomei nu trebuie sa plateasca nimic. Va rog sa-mi precizati vreo lege care prevede taxa pentu eliberarea diplomei de licenta . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Diploma spiru haret neprimita alina_25 alina_25 Am o ruda car a absolvit o facultatetdin cadrul universitatii spiru haret o forma d invatamant acreditata in 2010 de atunci si pana in prezent aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta nico_87_adi nico_87_adi Ma confrunt cu urmatoarea situatie, am terminat facultatea Spiru haret, forma de invatamant ID in anul 2009, iar licenta am promovato in acelasi an. Am ... (vezi toată discuția)