avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RELATIILE DE MUNCA ANGAJAT-ANGAJATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RELATIILE DE MUNCA ANGAJAT-ANGAJATOR

Buna seara,

In momentul in care intru in concediu de maternitate ,ca sa beneficiez de indemnizatie crestere copil, trebuie sa fi activat intr-un singur loc de munca 12 luni sau pot sa am cumulul mai multor locuri de munca care adunate sa mi dea 12 luni???

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 6 Februarie 2013
multumesc.
buna ziua.
pentru postul de sef serviciu in cadrul serviciului voluntar pentru situatii de urgenta in cadrul unei primarii imi puteti spune care este actul normativ si salarizarea pentru aceasta functie publica?

va multumesc.
o zi buna.
Legea nr.284/2010 si actele normative ulterioare acesteia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contact de munca pentru crestere copil iuliangl iuliangl va rog sa ma lamuriti in legatura cu Concediu pentru cresterea copilului 2011.O persoana a lucrat pana pe daca de 18 martie 2011 timp de 3 ani jumate fara ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a primi indemnizatie pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani BG BG Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun impediment in obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ANI, in situatia in care in ... (vezi toată discuția)
Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)