avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratia de avere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratia de avere

Am detinut un teren de 5 ha fara acte de 10 ani(fara contract vanzare-cumparare) pe care l-am vandut fara sa il mai intabulez pe mine in cursul acestui an.
Cum pot sa justific in declaratia de avere suma rezultata (15000 euro)?
Acel teren nu a aparut nicaieri in declaratia de avere deoarece nu puteam sa il trec deoarece nu aveam acte in acest sens, iar proprietarul din acte a tot amanat intocmirea actelor de vanzare cumparare iar in cursul acestui an se va face intabularea pentru noul proprietar(la care l-am instrainat eu).

Alte discuții în legătură

Vanzare cota indiviza ContSters172999 ContSters172999 Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea chestiune: - trei frati mostenesc in cote egale 9 ha de teren extravilan; inseamna ca fiecare are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan cumparat pe baza de contract v-c autentic user_me user_me [b]Se poate face intabulare directa pe cumparatori sau mostenitori ai acestora?[/b] Este vorba de un teren extravilan (pentru care exista TP) cumparat in nov. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren marimara marimara Detin un teren care are toate actele in regula, adica cadastru si intabulare ; acest teren a fost incadrat ca extravilan pana in urma cu doua luni, cand a ... (vezi toată discuția)