avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... monitorizare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

monitorizare

buna ziua ..as dori sa aflu in ce masura pot monitoriza propriul fiu...recent am procurat un dispozitiv de supravechere audio ptr. a-mi monitoriza fiul la scoala in scopuri proprii deoarece e indisciplinat la ore..sistemul functioneaza online atunci cnd el vorbeste eu sunt apelat telefonic si astfel ascult tot ceea ce vb el oriunde la scoala sau pe strada.Conform art 677/2001 ceea ce priveste drepturile persoanelor vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal ...cat de legal este ca i-mi monitorizez fiul atat la scoala cat si in alte imprejurari.mentionez ca art 1 alin 2 din lege prevede astfel-captarea in timp real a sunetelor fara a fi stocate nu reprezinta o operatiune de prelucrare a datelor....si asta deoarece D-na directoare unde invata fiul a spus ca pun in pericol intimitatea atat a profesorilor cat si a elevilor pe langa care se afla fiul meu.stiu ca e gresit din partea ei,fiindca legea o contrazice.
Intrebarea mea e ...cat de legar procedez?

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere! ionut.nicolin89 ionut.nicolin89 Buna ziua, locuiesc intr-un complex nou de blocuri. Asociatia doreste instalarea camerelor de supraveghere in complex. Conform GDPR, daca nu ma insel, si ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere pe balcon propriu in condominum pentru parcare auto YO3ITD_1 YO3ITD_1 Buna ziua, Locuiesc la un bloc situat pe o proprietate privata, aflat in condominiu. As dori sa adresez o solicitare sau o lamurire, prin care sa mi se ... (vezi toată discuția)
Instalare camere video la bloc mira55 mira55 In cadrul comitetului executiv s-a hotarat montarea de camere video in bloc. 5-6 proprietari contesta verbal decizia luata invocandu-se faptul ca ar fi ... (vezi toată discuția)