avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia de intretinere

Buna ziua....In ce conditii poate fi platita pensia de intretinere in natura si cum pot stabili modalitati de plata a pensiei in natura...si mai exact in ce anume consta bunurile si serviciile in natura pt copii??? Va multumesc anticipat:D
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2012
alfalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:27, 11 Noiembrie 2012
Cu placere, sper ca v-am putut fi de folos. Daca eu am omis ceva, cu siguranta colegii mei avocati ma vor completa.:)

O zi faina si Dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara majorata! alinutz_a alinutz_a Buna ziua, problema ar fi urmatoarea: fosta sotie a sotului l-a dat in judecata pentru majorarea pensiei alimentare, in prezent plateste o ... (vezi toată discuția)
Divort-custodie comuna-pensie de intretinere AAA+ AAA+ Buna ziua, pe 25 sept 2012 urmeaza sa avem prima infatisare pentru \"divort cu copii\" . Avem un singur copil de 14 ani impliniti. In urma discutiilor comune ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gabitza1976 gabitza1976 poate fi recalculata pensia alimentara daca am un act jud.irevocabil?acum 3 ani am decis de comun acord cu fostul sot sa-i acord custodia fiului meu deoarece ... (vezi toată discuția)