avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in domeniul juridic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in domeniul juridic

Buna ziua,
Am terminat facultatea de drept in 2002, nu am profesat in domeniu viata m-a dus spre alte drumuri dar in sufletul meu a ramas dorinta de a profesa ceea ce am studiat.

As dori sa-mi deschid un pfa in domeniul juridic ( sunt constienta ca neavand experienta e greu......) si as dori un sfat ce activitati as putea sa desfasor in acest domeniu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:33, 11 Noiembrie 2012
Nu exista nici pfa nici srl in domeniu juridic.....
Incercati sa studiati legislatia asupra careia au intervenit numeroase modificari si apoi prezentati-va la un concurs pentru ocuparea functiei de consilier juridic. Sau inscrieti-va la examen pentru admiterea in barou.

Veti capata experienta in timp, niciunul dintre noi nu ne-am nascut invatati. Chiar si noi mai gresim sau interpretam eronat legislatia uneori. :)
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
@ unmoeglich
Exista inca SRL-uri care au ca obiect de activitate asa ceva ...


@ clontz
Din 2006, ICCJ a admis printr-un R.I.L. ca, cererile de autorizare a constituirii si de inmatriculare a societatilor comerciale de consultanta, asistenta si reprezentare juridica sunt inadmisibile - Decizia nr. XXII din 12 iunie 2006 cu privire la aplicarea dispozitiilor art. 46 alin. (1) din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul cererilor de autorizare a constituirii si de inmatriculare a societatilor comerciale de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, publicata in Monitorul Oficial nr. 936/2006 - M. Of. nr. 936 / 20 noi. 2006
Eu stiu ca exista SRL-ur ca PFA-uri nu s-a putut niciodata. Dat utilizatorul intreba daca isi poate infiinta acum ! Ori din moment ce Nu se mai poate mi s-a parut corect sa-i spun ca nu exista aceasta posibilitate
Raspunsul dvs dat era altul : Nu exista nici pfa nici srl in domeniu juridic.....

Alte discuții în legătură

Lnfiintare cabinet juridic Anonymus_1986 Anonymus_1986 Buna ziua ! De curand am intalnit o forma de exercitare a profesiei de consilier juridic si anume Cabinetul Juridic. in ce conditii se pot acestea infiinta ... (vezi toată discuția)
Societate profesionala consilieri juridici corina_claudia corina_claudia as vrea si eu sa stiu cum procedez pentru a infiinta o societate profesionala consilier juridic. P.S. ce documente imi trebuie; care sunt conditiile. (vezi toată discuția)
Consilier juridic alexandru17 alexandru17 Buna ziua, un consilier juridic, neangajat al vreunei societati comerciale, poate in baza unui contract de prestari servicii sa emita facturi de consultanta pt ... (vezi toată discuția)