Francisc Gerber 
	    	Avocat

Francisc Gerber 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 maia.cami	                   

As dori sa ma interesez de la cunoscatorii in Penal daca:
1) - REZOLUTIA (nup) emisa de procuror si ulterior ORDONANTA (nup) emisa de prim-procuror SE ... (vezi toată discuția)
	                    maia.cami	                   

As dori sa ma interesez de la cunoscatorii in Penal daca:
1) - REZOLUTIA (nup) emisa de procuror si ulterior ORDONANTA (nup) emisa de prim-procuror SE ... (vezi toată discuția)

xuser	                   

Num?r unic dosar:	...............................
Înregistrat în data de:	16.12.2011
Obiect dosar:	plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
	                    xuser	                   

Num?r unic dosar:	...............................
Înregistrat în data de:	16.12.2011
Obiect dosar:	plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)

ContSters282078	                   

Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale si de la Politie si de la Prim Procuror, pe motiv ca am depus cu 2 luni intarziere plangerea penala, martorii ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters282078	                   

Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale si de la Politie si de la Prim Procuror, pe motiv ca am depus cu 2 luni intarziere plangerea penala, martorii ... (vezi toată discuția)