siveora19 a scris:
Lucrez in acest domeniu de 32 de ani. Am verificat ambele asociatii pe care le are si am constatat ca nu are baza de calcul, nu are baslante de verificare, nu are bilanturi sau situatii patrimoniale ca lucreaza in partida simpla, nu are bugete pe nici un an...
Asa ceva nu cred ca poate sa scrie nici un economist care a terminat facultatea in 2012.
Pai daca tine contabilitatea in partida simpla, asa cum spuneti mai sus, cum sa-i impuneti sa faca balante de verificare si bilant!? Contabilitatea in partida simpla a asociatiilor de proprietari se tine conform Ordinului nr. 1969 din 09/11/2007, Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 846 din 10/12/2007, intrat in vigoare la 01/01/2008, ANEXA 2.
Este adevarat ca nu era acest ordin acum 32 de ani dar cred ca aveti obligatia sa aplicati legislatia actuala si nu cea de acum 32 de ani.
Balanta si bilantul se folosesc in partida dubla asa cum prevede legea 82/1991 (legea contabilitatii), acestea fiind inlocuite de "Situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv" conform Ord. 1969/2007, pentru asociatiile de proprietari ce conduc contabilitatea in partida simpla. Bugetul trebuie elaborat de comitetul executiv si nu de administrator. Nici un salariat al institutiilor de stat nu poate impune unui angajator cuantumul salariului (daca nu se incalca legislatia)...
In ceea ce priveste calitatea me de organ de control, nimeni nu s-a indoit de aceasta...
Cu scuze dar eu am mari indoieli ca dumneavoastra sunteti economist sau organ de control. Poate glumiti aici pe forum ca sa ne testati vigilenta. Asa cum explicati aici, nu cred ca puteti convinge pe cineva ca dati dovada de profesionalism ca si organ de control. Poate sunteti singurul economist din regiunea in care activati si orice consemnati in acele rapoarte, unii cred in ele ca si-n vorbele lui Petrache Lupu de la Maglavit.