avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA sulta
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA sulta

in urma unui proces de partaj m-i sa atribuit apartamentul mie cu obligatia de a achita sulta de *** sotului,fara sa fie specificata o perioada a achitarii sultei respective.Va rog respectuos, sa-mi poata spune cineva avizat ,care sunt procedurile executorului judecatoresc prin care voi fi instiintat si eventual obligat sa-mi achit sulta catre sot.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:45, 13 Noiembrie 2012
mai intai somatia, dupa aceea executarea silita propriu zisa ce va consta in urmarirea bunului imobil si vanzarea acestuia la licitatie... procedura dureaza destul de mult
In baza titlului executoriu bej va emite si comunica somatie pentru comunicarea obligatiei de achitare a sumei reprezentand valoarea sultei+cheltuieli de executare
Executarea silita poate fi dispusa de catre executor asupra bunurilor in evidenta dvs,care prin executare pot acoperi valoarea sumei de recuperat
Mai inainte de a se trece la executare silita creditorul trebuie sa va notifice sa faceti plata sultei. Abia dupa ce v-a pus in intarziere, poate solicita executarea silita a bunurilor dvs pana la concurenta sultei pe care trebuie sa i-o platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen achitare sulta partaj ContSters61402 ContSters61402 In ultimii doi ani am fost implicata intr-un proces de divort + partaj, in urma caruia decizia a fost atribuirea catre mine a locuintei, cu conditia achitarii ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita mykiduta mykiduta Buna ziua,sotia mea a primit o comunicare de executare silita de la un BEJ din Bucuresti in numele celor de la [editat] Constanta pentru o datorie la o ... (vezi toată discuția)