avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Buna ziua,

Avem o angajata care a nascut pe data de 12.11.2012, si care va beneficia de concediu de lauzie ( 42 zile). Inainte nu a dorit sa intre in concediu de sarcina. Intrebarea mea este daca dupa cele 42 zile poate sa efectueze si cele 126 de zile?

Va multumesc,
Ana Maria
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 15:45, 13 Noiembrie 2012
E chiar indicat ca se citeze din legi.
Avem temeiul legal sa ne sustinem punctul de vedere si oferim informatii corecte celor care solicita raspunsuri.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina si lauzie oanabitta oanabitta Buna ziua am citit undeva astfel concediu de sarcina este de 63 zile calendaristice si 63 de zile cel de lauzie . Ce ma intereseaza pe mine daca pot acumula ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate gafarellis gafarellis Am o nelamurire. Eu nu mi-am luat concediu prenatal si vreau sa stiu daca s-au pierdut zilele acelea sau daca pot sa le iau acum postnatal toate zilele, 63 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal feherildiko feherildiko Dupa cunostintele mele legislatia prevede un total de126 de zile concediu pre- si postnatal din care 42 de zile obligatoriu postnatal. Restul de 84 de zile eu ... (vezi toată discuția)