avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... suspendare permis
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendare permis

buna ziua
as dori un raspuns la urmatoarea problema:
duminica 11.11.2012 mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare prioritate pietoni; exista marcaj dar pietonul era pe cealalta parte a soselei, nu ajunsese nici macar la mijloc facuse doar 1-2 pasi, nu era pe sensul meu de mers; eu stiam ca in acest caz pot sa trec si conform art. 135 lit h din hg 1391/2006 pe care dl politist l-a trecut in p-v se pare ca aveam dreptate.
Dar dl politist a zis ca nu am dreptate ca legea spune ca trebuie sa fie 2 benzi pe sens+scuar ca sa se aplice acest lucru (am martori care au auzit), este adevarat?
Eu nu am gasit in lege.
Daca am semnat p-v credeti ca am vreo sansa sa fac contestatie?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:47, 13 Noiembrie 2012
Puteti face contestatie. V-ar ajuta daca ati avea si unul sau doi martori care sa sustina spusele dvs.
am un martor
conteaza daca e ruda?
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
aniry_28, utilizator
nu conteaza.
important este sa sustina cele spuse de dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare prioritate la pietoni sebistaicu sebistaicu Consilierii si avocatii care raspund pe acest forum sustin faptul ca \" daca drumul are mai multe benzi de circulatie pe sens conducatorii auto nu au obligatia ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv pt neacordare de prioritate la trecere de pietoni cu scuar catalins10 catalins10 Buna ziua, Ieri 7 sept. 2009 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni prevazuta cu scuar (doua ... (vezi toată discuția)
Prioritate pentru pietoni pe trecere de pietoni pe drum cu 4 benzi de circulatie mmem mmem Buna ziua, Este legal ca un politist (SIBIAN) sa suspende permisul de conducere al unui conducator auto pentru ca nu a oprit la trecerea de pieteni pe un ... (vezi toată discuția)