avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politistul care face cercetarea in dosarul penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politistul care face cercetarea in dosarul penal impotriva fostului sot se teme. E posibil asa ceva ?

Am facut o plangere impotriva fostului sot, navigator, pentru ca plateste o pensie derizorie, in localitatea in care locuiesc eu pentru ca unde locuieste el a mituit. Am facut plangere impotriva rezolutiei date de procuror si acum s-a intors dosarul la politist. Problema e ca politistul si-a facut datoria dar avocata lui de la inceput a facut presiuni impotriva lui si acum se teme. Zice sa rezolvam problema cat mai repede pentru ca avocata lui e periculoasa.
E posibil sa vrei sa faci dreptate copiilor tai si sa faci rau unor oameni nevinovati? Ce tara e asta? Ce trebuie sa fac maine cand merg la politie, sa ma rusinez ca am vrut sa mi se faca dreptate si am implicat oameni nevinovati? Pentru ca stiu ca fostul sot a facut plangeri impotriva politistului, dar fara nici un motiv! Si mai zicea cineva sa-mi imaginez ca a murit fostul sot. Dar se vede ca nu a murit .
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 21:25, 13 Noiembrie 2012
Ultimul voiaj nu l-a inregistrat la ANR dar a declarat firma exact perioada cand a plecat si cand a venit. Restul voiajelor sunt la dosar, doar perioada, fara venituri realizate. Ca sa ceara executorul extrase de la banca trebuie sa aflu eu banca prin intermediul politiei sau poate afla executorul direct?
afla executorul toate conturile deschise pe numele lui la toate bancile din romania.dar vor fi doar extrasele de la mom inceperii executarii...nu le pot avea sau cere si pe cele din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unui act dintr-un dosar penal Livica Livica Am o plangere penala impotriva fostului sot, iar dosarul se afla la Politia Constanta pentru cercetari. Cum pot sa obtin copia unui act din respectivul dosar, ... (vezi toată discuția)
Solutia data in civil ma poate ajuta in penal pt pensia copiilor? Livica Livica Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)