avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiune consiliu profesoral
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiune consiliu profesoral

Am fost sanctionata de catre consiliul profesoral in urma unui vot repetat, la propunerea directorului, care urmarea votarea sanctiunii propusa de el. As dori sa stiu daca este legal sa se repete votul pentru a obtine de catre conducerea scolii jumatate plus unu din voturile tuturor cadrelor. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Propunere director de scoala gimnaziala dutan dutan De ce cadrele didactice auxiliare nu au dreptul de a propune directorul scolii si de al vota in consiliul profesoral (vezi toată discuția)
Vot deschis DreamTeam DreamTeam Buna ziua! Poate reusiti sa ma lamuriti si pe mine... ! 1. In momentul cand un Consiliu Profesoral voteaza cu un numar de 3 voturi pentru, 18 abtineri ... (vezi toată discuția)