Cred ca va inselati un pic cand folositi termenul incadrare. Legal, va adresati Baroului din care face parte, si Baroul face o cercetare disciplinara. Incadrarea tine mai mult de dreptul penal si s-ar putea sa nu fie cazul. De curiozitate, ati verificat pe site-ul BB ca e avocat?
Edit/ Si poate nu am inteles eu, dar dvs. urma sa fiti reprezentantul societatilor, nu fondatorul acestora? Ca e o mare diferenta intre reprezentant si fondator....
Pe partea cu indreptatul spre barou, nu am nicio cunostinta. Nu am o scoala de specialitate, ceea ce cunosc reprezinta acumulari de la orele de drept din facultate, si din posturile d-voastra. Ma gandeam la o plangere penala, daca ar fi sa fiu a doua persoana.
Eu am platit, si probabil as fi fost doar reprezentantul... ceea ce nu mai este cazul.
Doamna mi-a oferit aceasta oportunitate* de a avea un interpus al dansei pentru a face treaba migaloasa* , eu platind contravaloarea.
O sa ma`ndrept catre un avocat, cu toate documentele pe care le detin, as fi vrut totusi o parerea, deoarece este un caz de interes si pt d-voastra, cel putin ca obiect de studiu.
Din punctul meu de vedere, asa cum prezentati situatia, va fi dificil sa obtineti un final favorabil dvs. De ce? Pentru ca sunt doar sustinerile dvs. versus celor ale dnei. avocat. Ca depuneti sesizare la Barou, actiune in instanta sau plangere la parchet, tot trebuie sa atasati acestor cereri, inscrisurile care sustin afirmatiile dvs, ori in afara de chitanta pentru biletul de avion nu aveti niciun alt document.........sau poate aveti contractul contractul de asistenta juridica si martori care au vazut cand ati inmanat sumele respective dnei, avocat?
Din actionati conform "verba volant scripta manent" acum nu aveati aceasta problema.
Gresit. Am factura platii sumei, semnata stampilata de respectiva.
Nu aici e problema. Am mail de la dansa in care confirma initierea procedurii dupa primirea banilor, tot.
Problema ar fi la justificarea cheltuielilor, ceea ce dansa afirma ca n-a pastrat nicio chitanta ( oricum nu exista niciuna ) . Nu poate sa-mi justifice decat 2-3 sute de euro cheltuite. Atat.
Aveti o problema si la obiectul intelegerii in opinia mea, fara contract in spate. Inselaciune nu este, garantat se va da o rezolutie de NUP. Singura cale ramane in civil, pe drept comun.