avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Se aplica tva la cumpararea unei locuinte noi de catre ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Se aplica tva la cumpararea unei locuinte noi de catre o persoana fizica de la alta persoana fizica? Daca da, in cuantum de 19% sau de 5%? Va multumesc.

Se aplica TVA la cumpararea unei locuinte noi, din 2008? Locuinta se cumpara de o persoana fizica de la alta persoana fizica care a cumparat initial de la un dezvoltator? Daca se aplica, in ce cuantum este de 19 sau de 5%? Persoana fizica care cumpara, cumpara o locuinta pentru prima data. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 15:43, 14 Noiembrie 2012
Buna ziua
poate gasiti aici raspunsuri aplicabile situatiei d-voastra.....
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 5% andreeauricaru andreeauricaru Am semnat un contract de rezervare pentru un apartament intr-un ansamblu rezidential cu finalizare in iunie 2009. Am intrebat de aplicabilitatea TVA-ului de ... (vezi toată discuția)
Regim tva schimb de teren cu imobil intre pf si pj Mirela Stanga Mirela Stanga Doresc sa vand un teren mostenit, teren constructii intravilan, cu banii obtinuti vreau sa achizitionez o casa nou construita de la un dezvoltator.In acelasi ... (vezi toată discuția)
Tva tranzactii imobiliare max123 max123 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Anul trecut in septembrie am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)