avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

dupa moartea bunicilor,sa deschis o taxa de succesiune,tatal meu din diferite motive nu sa prezentat la taxa..mentionez k sa facut taxa in lipsa lui.dar acei fratii ai lui nu au nici in ziua de azi certificat de mostenitor.acuma intreb daca tatal meu este decedat eu pot deschide o taxa?mentionez fratii nu au titlu de propietate,,doar un certificat de mostenire
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:55, 14 Noiembrie 2012
a se citi : despre CE taxă e vorba în loc de incompleta mea exprimare ”mai concret : despre taxă e vorba ?”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate dezbate succesiunea la 20 de ani de la moartea mamei/bunicii? care sunt pașii de urmat? Annett Annett Bună ziua! Au trecut mai bine de 20 de ani de la moartea bunicii mele, care a avut 3 copii, unul dintre ei fiind tatăl meu. Când a murit bunicul, toți ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care ... CLAUDIA GRIGORE CLAUDIA GRIGORE Bună ziua ,as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care a avut 4 copii ,3 au murit, dintre care și tatăl meu,unchiul care trăiește nu vrea nimic din ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire marius_szoke marius_szoke buna ziua,Marius din Brasov.am o scurta intrebare cu privire la un drept de mostenire.am un unchi,de fapt e frate cu bunicul meu,deci e unchiul tatalui meu ... (vezi toată discuția)