Va multumesc! scuzati-ma ca tot insist dar nu inteleg termenul "partaj" si va rog sa imi spuneti ca daca eu nu stiu adresele verilor mei, doar a celui ce se afla in tara cum pot solicita la judecatorie deschiderea actiunii fara a preciza adresele lor, ce presupune aceasta actiune de partaj?
Va rog sa ma scuzati, am aflat ce este partajul, dar eu daca nu cunosc adresele verilor mei, nu am cum sa le aflu, cum sa solicit partajul? Totodata asa cum am mai specificat ei nu figureaza in CF doar parintii lor care nu mai sunt in viata.
Daca unchiul meu doreste sa imi vanda partea lui cum incheiem tranzactia asa cum am specificat mai sus el este nedeplasabil si se afla intr-o alta tara europeana, care din cele 2 variante ar fi mai putin costisitoare?
in cadrul actiunii de partaj, cereti instantei sistarea starii de indiviziune asupra casei, prin atribuirea ei catre dv, urmandi ca dv sa le platiti celorlalti mostenitori o sulta.
intradevar trebuie mentionate adresele verilor, pe care va trebui sa le aflati, formuland cerere de serviciul de evidenta a populatiei (in dublu exemplar - unul la dv), ca sa aveti dovada ca ati incercat sa le aflati. daca nu reusiti sa-i identificati, acestia vor fi citati prin publicitate.
in cadrul actiunii de partaj veti mai cere ca instanta sa constate ca ei sunt mostenitorii unchilor dv si sa dispuna inscrierea in CF a dreptului de proprietate
pentru ca dv sa ramaneti proprietara asupra casei in intregime, trebuie sa formulati actiunea de partaj, la notar va puteti rezolva aceasta problema doar daca se prezinta toti
daca unchiul dv doreste sa va vanda partea sa, si sa ramaneti in indiviziune cu ceilalti, va trebui sa va prezentati amandoi la notar, insa fiind "nedeplasabil" trebuie sa dea o procura speciala cuiva in acest sens, ori in caz contrar singura dv sansa este partajul la judecatorie
Va multumesc fff mult, am inteles ce am de facut, cu multa stima si respect!
1. trebuie sa demonstreze calitatea de mostenitor petru bunurile care le-a detinut defunctul, la data decsului.
2. de cota pe care ati cumparat-o, nu se atinge nimeni.
vezi ce acte s-au facut ulterior
restul, pune actele capa la cap, si intelegi si singur ce ai de facut.
eu, prin natura functiei, asta fac.
intocmesc sesziari pentru deschiderea procedurii succesorale
trebuiesc multe acte
cauta-ma pe privat daca vrei sa-ti dau lista.
tu, daca ai cumparat FARA CLAUZA, nu-ti mai trebuie nimic
O seara buna!