avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sediu social inexistent?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sediu social inexistent?

Am dat in judecata fostul angajator pentru ca a depus declaratia / formular 210 (Fisa Fiscala) cu date incomplete si in loc de 11 luni de zile lucrate a declarat doar 3 luni si cu sume infime (am dovezi : extrase bancare,adeverinte ITM,etc) . Ideea este ca am copia dupa contractul de munca , s-a trimis citatia pe aceea adresa in august,la aceea adresa locuia o doamna batrana care nici nu stia despre ce este vorba,mai aveau trecuta o adresa diin Bucuresti,insa nici acolo nu exista vreun semn de ei. In septembrie si-au schimbat sediul social , tot la o adresa din Bucuresti. In data de 9 noiembrie s-a trimis citatia pe noua adresa. In caz ca nici la aceasta adresa nu sunt de gasiti ce pot face? Aceasta firma este foarte dubioasa si au o gramada de nereguli. Din cate am inteles se poate depune o nota la tribunal cum ca nu ar avea sediu social...sau nu stiu.Va rog sa imi dati niste sfaturi/pareri.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: TincaToniF90 , utilizator 10:40, 18 Noiembrie 2012
Nu se poate depune o nota ca o societate nu are sediu social. Este ca si cum o persoana nu are domiciliu in actul de identitate. Faceti dovada sediului social in instanta prin depunerea unui certificat constatator de la Registrul Comertului, se obtine de orice persoana, costa 30 lei cu eliberare in 3 zile, 45 lei cu eliberare pe loc. Citarea se va face la adresa sediului social inscris in evidentele legale.
Deci am scris mai sus,am dovada de la RC cu sediul social nou ! Am depus in instanta aceea dovada,si s-a trimis citatia la adresa aceea! In 20 este infatisare,in cazul in care iar nu s-a gasit nimeni la sediul social ce se poate face?
Procedura de citare se poate face si prin alte moduri decat inmanarea directa a citatiei, spre exemplu prin afisare pe usa celui care este citat.
Adica citatia este lipita pe usa?Stima
Da, iar agentul procedural intocmeste un proces - verbal in acest sens pe care il depune la dosarul cauzei.

Alte discuții în legătură

Ce natura juridica are fapta angajatorului de a trece in cim un salariu... cmd_bucuresti cmd_bucuresti Ce natură juridică are fapta angajatorului de a trece în CIM si în registrele sale un salariu mai mic decât cel din realitate? Ma interesează dacă are ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala - organul de urmarire penala competent cyan cyan In cazul in care se descopera faptul ca prin intermediul unor facturi falsificate se platesc echipamente care nu intra in societate unde se depune plangerea ... (vezi toată discuția)
Nedeclararea venitului Flavius07 Flavius07 Pe langa amenda de 500-1.000 lei ( Art. 219 (2) d. ) pentru nedeclararea venitului obtinut in 2012 din activitati independente (declaratia 201), ce alte ... (vezi toată discuția)