avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pe ce sunt impozitat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pe ce sunt impozitat?

Buna,

Businessul meu e sa strang banii de la un numar de oameni si sa-i transfer mai departe, din contul meu, catre clientul final. Contra unui comision.
Eu practic primesc in contul meu toata suma, iar apoi o transfer mai departe, exceptie comisionul.

Eu pentru ce ar trebui sa platesc taxe in mod normal? Si care ar fi acestea?
Cel mai recent răspuns: GolluM99 , utilizator 17:11, 16 Noiembrie 2012
Asta am presupus si eu, dar nu eram sigura. Multumesc.
bun asa
o sa cer info la CNVM sa vad ce se zice pe acolo

mersi mult

Inca un lucru...daca firma se constituie cu banii investitorilor...practic din banii lor? Aveti idee daca e acelasi sistem de "brokeraj", pentru niste actiuni inca in stare de "optiuni"
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
GolluM99, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare fara tva Silvia Dumitru Silvia Dumitru Hristos a Inviat! Suntem o firma platitoare de tva si avem de facturat catre o firma de leasing, un comision pentru \"intermediere in asigurari\". Firma de ... (vezi toată discuția)
Ajungem sa depasim pragul de tva eumili eumili Am o nedumerire la faptul ca ajungem sa depasim pragul de TVA, mai exact previziune de a depasi 100.000 de euro in 2021. Suntem o agentie ce se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Fac intermediere financiara...pe ce platesc tva? taxa pe profit? GolluM99 GolluM99 Buna ziua, Vreau sa deschid o firma pe intermediare financiara in urmatoarele conditii. O firma are nevoie de fonduri sa isi dezvolte un produs nou, sa ... (vezi toată discuția)