avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma impozitare 3%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma impozitare 3%

buna ziua,
vreau sa deschid o firma, dealtfel foarte mica, cu ob de activitate comert momentan endetail, un prieten m-a sfatuit sa optez pt sistem de impozitare 3% din valoarea bonurilor emise, eu nu stiu deloc contabilitate si contabila imi spune ca trebuie sa am grija ca firma sa fie oarecum pe profit. Intrebarea mea este cum pot sa am grija de acest lucru ? Practic nu stiu cum se inregistreaza in contabilitate diversele facturi, chitante... Nu trebuie sa-mi tina contabila o asemenea evidenta? De ex intr-o luna am facturi pentru marfa, fact pt telefon, chitantele de la supercom, chirie, onrc pt deschidere pct de lucru, avocat pt acelasi pct de lucru si factura pt casa de marcat, chitanta de la anaf pt contributii.... Va trebui sa emit bonuri fiscale in urma vanzarii astfel incat sa acopar contravaloarea tuturor acestor facturi? Nu se inregistreaza diferit in contab, in fct de tipul de chelt? Sunt afon la contabilitate, din ac motiv va deranjez cu aceste intrebari stupide.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 11:13, 22 Noiembrie 2012
Multumesc.Asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine pentru un srl neplatitor de tva maritica2 maritica2 am infiintat un srl neplatitor de tva cum este mai bine sa platesc impozitul pe venit sau pe profit? Lunar urmeaza sa platesc chirie pentru spatiu, un ... (vezi toată discuția)
Ce cota de impozit se aplica la adaos servicii turistice, daca societatea este platitoare de impozit pe cifra de afaceri? Cubdegheata Cubdegheata Ce cota de impozit se aplica la adaos servicii turistice, daca societatea este platitoare de impozit pe cifra de afaceri? La diferenta dintre ce am facturat ... (vezi toată discuția)