avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariu asistent medical principal cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariu asistent medical principal cu studii superioare

Buna ziua ! Am si eu o intrebare , referitor la drepturile salariale ale asistentilor medicali principali care au absolvit ulterior Facultatea de Asitenti Medicali . Conducerea unitatii spitalicesti la care lucrez refuza sa-mi mareasca salariul la nivelul unui asistent principal cu studii superioare , pe motiv ca nu am 3 ani de cand am dat principalul . Va rog sa-mi spuneti daca este legal acest lucru . De asemenea va rog sa-mi trimiteti , daca se poate legea nr 952006 cu modificarile din 2012 (Ordonanta de Urgenta a Guvernului 352012 ). Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
costib2010, utilizator

Alte discuții în legătură

Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Intrebare nicomaria nicomaria As dori sa expun o situatie -sunt absolventa unei scoli postliceale sanitare inainte de 1989,specializare si grad principal in pediatrie .Lucrez de 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog un sfat.avem urmatoarea problema : o angajata ... Utilizator49 Utilizator49 Buna ziua, Va rog un sfat.Avem urmatoarea problema : o angajata in functia de asistent social, personal contractual ,la o institutie publica a fost angajata ... (vezi toată discuția)