avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract imobiliar

Buna ziua ,
Am si o problema juridica.
Mai exact: am facut un contract de intermediere cu o firma de imobiliare .
Pe un exemplar este trecut apartamentul 9 si pe celalalt ,care este in posesia mea , apartamentul 8.
Intrebarea mea este : in fata unui judecator acest contract este valabil ?

In speranta ca voi primi un raspuns ,va multumesc anticipat.

Stima ,
Cel mai recent răspuns: ursacra , utilizator 08:30, 19 Noiembrie 2012
Deci ,daca agentia ma da in judecata castig pentru ca datele din contract nu sunt identice si astfel contractul devine nul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"contract de intermediere" cu o agentie imobiliara !!!! ginamangra ginamangra Sotul poate cumpara o locuinta numai pe numele lui in conditiile in care o plateste cu banii jos fara ca numele sotiei sa fie trecut pe actul de ... (vezi toată discuția)
Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si ... Matei Labra Matei Labra Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si am semnat un contract de intermediere imobiliara pentru acel apartament, comision ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați cu urmatoarea speta. am avut intentia sa ... Simo Na Simo Na Va rog sa ma ajutați cu urmatoarea speta. Am avut intentia sa înstrăinez un apartament pentru care am postat anunt. A raspuns o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)