avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general revocare drept de a depune declaratii on-line
Discuție deschisă în Contabilitate în general

revocare drept de a depune declaratii on-line

Daca o societate schimba contabilul cum va proceda pentru a-i revoca dreptul de a depune declaratiile on-line cu certificatul digital propriu pentru a-l putea imputernicii pe urmatorul contabil care detine si el un certificat digital ?
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 03:18, 19 Noiembrie 2012
In baza a ce a transmis declaratiile online acel contabil? .. daca in baza unei decizii, atunci se va emite o decizie de revocarea sau de anulare a acelei decizii...
Se intocmeste declaratia 151:
[ link extern ]
nu este salariat ci un prestator de servicii contabile.A transmis in baza unei imputerniciri notariale.
In cazul acesta mai trebuie revocat ceva...sau noul contabil(prestator) depunere cererea,formularul 150 pentru noua societate ptr,care urmeaza sa transmita.
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Anulare semnatura digitala aldea_magdalena aldea_magdalena Am drept de semnatura digitala pentru doua societati care au inchis afacerea si au plecat din Romania. Cum anulez la MFP semnatura mea digitala. (vezi toată discuția)