avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

ce acte imi trebuie pentru a beneficia de concediu prenatal si de banii aferenti?
de cand se considera ca se incepe concediul prenatal si cand se sfarseste?
cum se calculeaza banii pentru lunile de concediu prenatal?
eu lucrez... imi va merge cartea de munca pe parcursul concediului prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 19 Noiembrie 2012
freeelis a scris:

Din mesajul dvs postat anterior reiese contrariul ...


Daca facem o analiza morfologica si sintactica a frazei, e posibil sa ma fi exprimat gresit sau sa nu fi inteles corect de catre dvs...
Eu am inteles perfect , exprimare dvs este ambigua si este o analiza pe textul prevazut in lege , unde nu se dispune ca trebuie sa aiba 12 luni lucrate pentru a beneficia de indemnizatia CCC ... citez: . Dupa cele 42 zile de lauzie, puteti intra in crestere copil unde va trebuie 12 luni lucrate pentru a se calcula indemnizatia de crestere.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si concediul de ingrijire a copilului 32aly 32aly Daca salariul a fost marit in luna a 2 a de sarcina, ce procentaj are concediul prenatal ? Concediul prenatal poate fi luat in luna a 7 a de sarcina. Ce ... (vezi toată discuția)