avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Buna ziua. Eu mai pot recupera taxa de poluare la o masina pe care intre timp am vandut-o?Mentionez ca masina e vanduta dar tot pe numele meu este.Stima.
Cel mai recent răspuns: Drujescu , utilizator 15:43, 19 Noiembrie 2012
Da, puteti recupera taxa de poluare chiar daca ati vandut masina. Este indreptatita la recuperarea taxei persoana care a achitat taxa de poluare, chiar daca a instrainat masina.
Va multumesc f.mult de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, o persoana a cumparat o masina din Germania, a achitat taxa de poluare pt. ea, dupa care a vandut-o, aceea persoana a vandut masina la randul lui ... (vezi toată discuția)
Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto/ taxa de poluare pentru masina vanduta - posibil? random2010 random2010 Buna ziua, Am achizitionat un autoturism din Germania in 2008 pentru care am platit taxa de poluare aprox. 6500 de lei. Intre timp, am vandut autoturismul ... (vezi toată discuția)