Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

PIFOU 
	    	Utilizator

PIFOU 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

PIFOU 
	    	Utilizator

PIFOU 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Iness01	                   

Daca locuinta se afla in Bacau, contractul de inchiriere trebuie facut obligatoriu in Bacau sau se poate incheia si in Bucuresti? Se incheie la finante sau la ... (vezi toată discuția)
	                    Iness01	                   

Daca locuinta se afla in Bacau, contractul de inchiriere trebuie facut obligatoriu in Bacau sau se poate incheia si in Bucuresti? Se incheie la finante sau la ... (vezi toată discuția)

PIFOU	                   

Buna ziua,
Vreau sa inchiriez o garsoniera catre o persoana.Am incheiat un precontract cu acea persoana dar aceasta s-a consultat cu angajatorul ei si cand ... (vezi toată discuția)
	                    PIFOU	                   

Buna ziua,
Vreau sa inchiriez o garsoniera catre o persoana.Am incheiat un precontract cu acea persoana dar aceasta s-a consultat cu angajatorul ei si cand ... (vezi toată discuția)

mihaelasoltinschi	                   

Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelasoltinschi	                   

Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)