avLeon 
	    	Utilizator

avLeon 
	    	Utilizator	    

avLeon, utilizator
 avLeon, utilizator 	
			 ContSters42601 
	    	Utilizator

ContSters42601 
	    	Utilizator	    

ContSters42601, utilizator
 ContSters42601, utilizator 	
			 cristinaruxanda 
	    	Utilizator

cristinaruxanda 
	    	Utilizator	    

avLeon 
	    	Utilizator

avLeon 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Lungu Constantin	                   

In urma cererii din data de 25.10.2012 pentru restituirea taxei pe poluare am primit de la Adm Fin.Publice o comunicare prin care sunt instiintat astfel : ,, ... (vezi toată discuția)
	                    Lungu Constantin	                   

In urma cererii din data de 25.10.2012 pentru restituirea taxei pe poluare am primit de la Adm Fin.Publice o comunicare prin care sunt instiintat astfel : ,, ... (vezi toată discuția)

lucarica	                   

Am platit taxa speciala pe data de 30.07. 2007. imi mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)
	                    lucarica	                   

Am platit taxa speciala pe data de 30.07. 2007. imi mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)

ContSters42601	                   

Daca  instanta a aminat pronuntarea cu o saptamina..pentru termenul cind are loc pronuntarea mai pot depune concluzii cu privire la obiectia unei ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters42601	                   

Daca  instanta a aminat pronuntarea cu o saptamina..pentru termenul cind are loc pronuntarea mai pot depune concluzii cu privire la obiectia unei ... (vezi toată discuția)