ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

ContSters14151 
	    	Utilizator

ContSters14151 
	    	Utilizator	    

Aviocatul e avocat, nu PFA! Asta atat in timpul stagiului cat si dupa.
crilodeea a scris:
Si pe factura fiscala cu care achizitionez toate aceste produse cine va fi beneficiarul? :-/
Cabinetul individual la care sunt stagiara plus eu ca avocat colaborator sau doar eu?
PF Crilodeea, cu coful de identificare fiscala si domiciliul fiscal, iar nu CNP. Totusi, esti PFA ca avocat!
 Oana90	                   

Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate?  (vezi toată discuția)
	                    Oana90	                   

Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate?  (vezi toată discuția)

amichim	                   

Am un apartament unde am inregistrat sediul social al unui PFA care are cod caen 6820. Doresc să închiriez apartamentul pe termen mediu 6-12 luni. 
1. ce ... (vezi toată discuția)
	                    amichim	                   

Am un apartament unde am inregistrat sediul social al unui PFA care are cod caen 6820. Doresc să închiriez apartamentul pe termen mediu 6-12 luni. 
1. ce ... (vezi toată discuția)

Tut_trademark	                   

buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
	                    Tut_trademark	                   

buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)