avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vehicul inmatriculat in alt stat membru UE, transport ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vehicul inmatriculat in alt stat membru UE, transport rutier international de marfuri efectuat de o firma din Romania

Buna ziua,
In cazul in care un ansamblu de vehicule (cap tractor si semiremroca) este inmatriculat intr-un alt stat membru UE, o firma din Romania in baza unui contract de inchiriere poate solicita licenta de transport pentru acest vehicul?
Daca da, ce acte sunt necesare si ce costuri?
Daca nu, ce posibilitati sunt pentru a folosi vehiculele unei firme dintr-un alt stat membru UE pentru efectuare transport rutier international de marfuri de catre o firma din Romania?
Multumesc,
H.

Alte discuții în legătură

Sanctiune operatiuni de cabotaj kenny_petrovic kenny_petrovic Buna ziua, Este cumva posibil ca, în ciuda faptului că am efectuat operațiuni de cabotaj într-un stat membru UE cu ceva timp în urmă, să fiu amendat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)