avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de pensionare

Buna ziua,
va rog daca puteti sa ma lamuriti ce trebuie sa fac in cazul unul coleg care are decizie de pensionare, doreste sa mai lucreze pana la sfarsitul anului dar vrea sa figureze ca pensionar sa nu i se mai retina somajul. Se poate face un act aditional la contract (daca da, as vrea sa stiu si ce trebuie sa contina acel act aditional) sau trebuie sa-i fac incetarea contractului in baza deciziei si apoi sa inchei un alt contract de munca ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 20 Noiembrie 2012
Se va inceta c.i.m. si se va incheia unul nou ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat care a devenit pensionar ionela11 ionela11 Buna ziua, Am un salariat care intre timp i-a venit si decizia de pensionare....ce ar trebuii sa fac ...in declaratia 112 sa bifez ca este ... (vezi toată discuția)
Un angajat s-a pensionat fara sa anunte angajatorul simi82 simi82 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Unul din salariatii nostri are contract de munca pe perioada nedeterminata. Anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Angajare după pensionare Trifan Marcel Trifan Marcel Am ieșit la pensie.Nu știu dacă întreprinderea privată la care lucrez a primit decizia de pensionare de la Casa de Pensii,dar lucrez în continuare de ... (vezi toată discuția)