avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna seara!am lucrat 3 ani la o firma iar acum intru in somaj.cat timp voi primi somajul?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 20:50, 20 Noiembrie 2012
daca aceasta este vechimea totala pe cara o ai , beneficiezi doar de 6 luni de indemnizatie de somaj
vechimea totalaeste de 6ani
atunci beneficiati de 9 luni somaj,dupa cum urmeaza:
intre 1-5 ani= 6 luni somaj
intre 5-10 ani= 9 luni somaj
peste 10 ani= 12 luni somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj livisor27 livisor27 Am patru ani vechime in campul muncii, si inca patru concediu crestere copii si in toamna o sa intru in somaj.Cat va fi perioada de primire a somajului? (vezi toată discuția)
Somaj -cate luni beneficiez de somaj? georgy84 georgy84 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o intrebare: De cate luni de somaj beneficiez in urmatoarea situatie: in perioada 27.09.2007-29.01.2008 am lucrat la o ... (vezi toată discuția)
Somaj lilianavasii lilianavasii am lucrat in perioada 02 10 2006 /21 05 2009 la o societate,si alti 5ani in urma la alte 3 societati,acum sunt in somaj si mi s-a calculat o indemnizatie de ... (vezi toată discuția)