Zinaida Ciornii 
	    	Consultant resurse umane

Zinaida Ciornii 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 popalexa	                   

buna seara
un angajat cu norma intreaga sau partiala, incadrat pe o singura functie, poate legal sa aiba 2 fise de post (una aferenta functiei de incadrare si ... (vezi toată discuția)
	                    popalexa	                   

buna seara
un angajat cu norma intreaga sau partiala, incadrat pe o singura functie, poate legal sa aiba 2 fise de post (una aferenta functiei de incadrare si ... (vezi toată discuția)

flori9	                   

Pentru un angajat in postul de economist care urmeaza sa desfasoare si activitati de inspector resurse umane, in momentul in care i se face decizia de ... (vezi toată discuția)
	                    flori9	                   

Pentru un angajat in postul de economist care urmeaza sa desfasoare si activitati de inspector resurse umane, in momentul in care i se face decizia de ... (vezi toată discuția)

silana07@yahoo.com	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutați intr-o problema legată de salarizare și anume: eu ca referent de resurse umane când m-am angajat in fisa postului mi s-au ... (vezi toată discuția)
	                    silana07@yahoo.com	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutați intr-o problema legată de salarizare și anume: eu ca referent de resurse umane când m-am angajat in fisa postului mi s-au ... (vezi toată discuția)