avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daune morale

As dori sa supun pe forum un caz real.

Mama mea si cu mine am fost actionati in instanta , unde partea reclamanta ne solicita daune materiale in cuantum de 90.000 RON ( 40.000 ron subsemnatului si 40.000 Ron mamei mele ) intrucat considera ca i s-a adus grave prejudicii de imagine , deoarece in urma unei plangeri penale formulate de mine si de mama mea pentru acuzatia de lovire , organele de cercetare au dat NUP . Faptele de agresiune au fost , s-a apelat serviciul 112 , insa mama mea , cea agresata a refuzat internarea si deci implicit nu a avut certificat medico-legal . Martori nu au fost si deci am considerat ca se va termina asa. Partea reclamanta , in speta sora mamei mele a cerut in instanta tragerea la raspundere implicit a politistului care a efectuat cercetarile , tot cu daune morale de 10.000 RON , si a procurorului de caz daune morale de 1 Ron .
Va rog sa-mi spuneti cum ne putem apara in fata acestor acuzatii si daune morale si cum considerati ca poate aprecia o instanta de judecata aceasta actiune.
Cum trebuie sa ne aparam ?
Va multumesc anticipat pentru lamuriri
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 11:31, 26 Noiembrie 2012
Va multumesc inca o data pentru detalii , o sa vad in functie de cum se vor derula lucrurile cum vom actiona .
Cu stima ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces daune morale romex romex Doresc sa pun discutiei un caz : O persoana da in judecata pe cineva cerand daune morale de 45.000 Ron , pentru ca ar fi spus despre aceasta ca \\"doarme cu ... (vezi toată discuția)
Pronuntare instanta romex romex Stimati domni , In cazul in care una dintre parti solicita expertizarea unui inscris sub semnatura privata intrucat se contesta ca acesta este un fals , ... (vezi toată discuția)
Raspundere delictuala - daune morale romex romex In urma unui proces cu acuzatia de raspundere delictuala , instanta a dat castig de cauza partii care m-a actionat in judecata si trebuie sa-i platesc daune ... (vezi toată discuția)