avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa auto

Buna ziua, as dori sa achizitionez un autovehicul dupa 1 ianuarie 2013 din strainatate si am inteles ca dupa acea data urmeaza sa sa mareasca taxa de inmatriculare, sau ca taxa de inmatriculare va inlocui taxa de poluare, sper sa nu gresesc in exprimare. Eu voiam sa intreb daca dupa acea data se va mai putea recupera acea taxa, adica daca se mai poate da in judecata pentru recuperarea ei. Multumesc, astept un raspuns daca se poate! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: rlutia66 , utilizator 22:49, 6 Martie 2013
Niciun raspuns din noimebrie pana acum...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 ana612 ana612 Buna seara , vreau sa achizitionez un autoturism cumparat de nou din Romania in anul 2005 , inmatriculat in anul 2005 ( in acest an nu se platea taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de poluare platita inainte de a intra in vigoare oug 50/2008 silvian85 silvian85 Buna ziua! In luna ianuarie 2008 am achitat taxa de poluare in vederea inmatricularii unui autovehicul marca Volksawagen. As dori sa recuperez taxa platita. ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru autovehicul inmatriculat utilizator35 utilizator35 Buna ziua, As dori sa cumpar un autovehicul inmatriculat in Ro si pentru care la momentul inmatricularii nu s-a platit taxa de poluare/inmatriculare ... (vezi toată discuția)