themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

spiridon vasilica 
	    	Utilizator

spiridon vasilica 
	    	Utilizator	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ValiF	                   

Bună ziua / bună seara!
De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)
	                    ValiF	                   

Bună ziua / bună seara!
De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)

spiridon vasilica	                   

In calitate de reclamant pentru Apel-partaj bunuri comune / lichidarea regimului  matrimonial , reprezentata, evident, de un avocat , aveam termen pe 12 ... (vezi toată discuția)
	                    spiridon vasilica	                   

In calitate de reclamant pentru Apel-partaj bunuri comune / lichidarea regimului  matrimonial , reprezentata, evident, de un avocat , aveam termen pe 12 ... (vezi toată discuția)

marius_81	                   

buna ziua,caut un raspuns la problema mea cat mai concret eventual pe cineva sa ma reprezinte.Deci...anul acesta in ianuarie...am lovit o persoana pe ... (vezi toată discuția)
	                    marius_81	                   

buna ziua,caut un raspuns la problema mea cat mai concret eventual pe cineva sa ma reprezinte.Deci...anul acesta in ianuarie...am lovit o persoana pe ... (vezi toată discuția)