avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto!

Este legala taxa auto? Se poate inmatricula o masina adusa din strainatate fara a plati aceasta taxa? cum? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 15:34, 26 Noiembrie 2012
Solicitati serviciului inmatriculari auto inmatricularea fara plata taxei, vi se va refuza acest lucru, formulati actiune in instanta pentru obligarea serviciului inmatriculari auto sa efectueze inmatricularea fara plata taxei.
Se pot obtine numere provizorii pe durata procesului?
va multumesc
Nu se poate. Contestarea inmatricularii fara plata taxei nu va da dreptul de a vi se atribui numere provizorii mai mult decat perioada legala.
Sunt si judete unde poti sa iei numere rosii (Vrancea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)