avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Filimon Aurel
                      Utilizator

Filimon Aurel
                      Utilizator                    

marius05	                   

As dori sa stiu daca imi trebuie aprobare de la padurar pentru a taia lemne din padure proprietate personala,si daca da prin ce lege se obliga aceasta.Sper sa ... (vezi toată discuția)
	                    marius05	                   

As dori sa stiu daca imi trebuie aprobare de la padurar pentru a taia lemne din padure proprietate personala,si daca da prin ce lege se obliga aceasta.Sper sa ... (vezi toată discuția)

nicolae1986	                   

Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
	                    nicolae1986	                   

Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)

dan.p.tgm	                   

rog opinie pentru urmatoarea speta :
din 2006 detin o padure de 0,76 ha, platesc impozit si paza padure anual, potrivit unui contract cu ocolul silvic, ... (vezi toată discuția)
	                    dan.p.tgm	                   

rog opinie pentru urmatoarea speta :
din 2006 detin o padure de 0,76 ha, platesc impozit si paza padure anual, potrivit unui contract cu ocolul silvic, ... (vezi toată discuția)