avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... din 2006 detin o padure ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

din 2006 detin o padure ...

rog opinie pentru urmatoarea speta :
din 2006 detin o padure de 0,76 ha, platesc impozit si paza padure anual, potrivit unui contract cu ocolul silvic, contract prelungit in 2019 dupa un nou format.am adresat mai multe cereri de punere in valoare(marcare), de 2-3 mcubi/an, m-am deplasat cu padurarii in padure pentru marcare.nu am primit nimic, practic am numai cheltuieli, promisiuni, am incercat sa vand padurea-nu am reusit, cum pot obliga ocolul silvic sa-mi acorde aceste cote de taieri(inteleg ca sunt legale) pe care sa le valorific ca lemne foc ? multumesc.

Alte discuții în legătură

Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)
Masa lemnoasa furata din padure proprietate personala SilviuFrujina SilviuFrujina Buna dimineata! Problma arata in felul urmator: Administrez o suprafata de padure. Aceasta padure a fost pe jumatate a bunicii mele(mama mamei mele) si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)