avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gramatica bat-o vina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gramatica bat-o vina

M-am nascut in anul 1968 iar numele meu a fost scris PIRVU in timp ce numele tatalui meu este trecut PARVU. Toate actele mele sunt cu PIRVU. Pe certificatul de nastere de asemenea la numele tatalui scrie PIRVU. Sunt singurul copil al parintilor mei. Fiind bolnavi amandoi ma gandesc la toate. Am sa am probleme legate de aceea litera buclucasa? Ce pot face pana traiesc parintii mei?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:44, 23 Noiembrie 2012
Chiar aşa. Gramatica, bat-o vina.

ªi virgula, bat-o norocul...
Am avut aceeasi problema, cu exact aceeasi litera, care ma "deosebea" de parintii mei... N-am avut niciodata nici o neplacere legata de acest fapt, dar la decesul lor, cand am dezbatut succesiunea, mi s-a solicitat o declaratie data in fata notarului de catre doua persoane care i-au cunoscut bine pe parintii mei si au confirmat ca erau una si aceeasi persoana fiecare, indiferent de litera din acte...
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2012
narcisa_salbatica, utilizator
Aceasta declaratie se numeste declaratie de notorietate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A sau i in nume? peugen68 peugen68 A sau I in numele de familie? Buna ziua, numele meu este PIRVULESCU iar al tatalui meu este PARVULESCU. Tatal nascut in 1939 iar eu in 1968. Asta a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Gigi B Gigi B Bună ziua! Am 58 de ani. La emiterea certificatului de naștere a fost adăugată o litera la nume. De asemenea și numele tatălui, care trăiește, și al ... (vezi toată discuția)
Greseala nume parinti in certificat nastere RobertIovan RobertIovan Buna seara.In primul rand,nu stiu dc am deschis discutia in zona corecta,dc nu rog sa se mute corespunzator. Problema pe care o am este urmatoarea: Doresc sa ... (vezi toată discuția)