LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Buna ziua,
Printr-o hotarare in luna iunie am pierdut un proces si a trebuit sa-i dau reclamatului cheltuileli de judecata in suma de 4.000 lei.
In luna octombrie am luat cunostinta despre aceasta hotarare nefavorabila pentru mine si am dispus plata sumei indata ce am aflat de dispozitivul decizei. Dupa o saptamana am fost instiintat de banca ca s-a pus poprire pe contul bancar fara ca BEJ sa ma someze . Drept urmare am facut contestatie la executare pentru suma exorbitanta de 1.300 lei reprezentand onorariul Bej si de masura dispusa de executor fara temei din motiv ca am platit suma datorata reclamatului inainte sa se puna poprire pe contul meu.
In fapt am trimis contestatia la executare prin posta acum 4 saptamani si nici pana astazi nu primit nici o citatie in care sa ma instiinteze de atribuirea unui termen si a unui numar de dosar pentru contestatia facuta de mine. Trebuia sa depun contestatia personal la registraura judecatoriei??
Va multumesc anticipat
Contestatia la executare ati comunicat-o cu mandat de confirmare de primire?
Aveti posibilitatea sa verificati daca actiunea dvs a fost pusa pe rol,verificand site-ul instantei
Executare silita (?!)
Peter T
Este legala insituirea de doua popriri pe acelasi venit (pensie) in acelasi dosar de executare silita. ? Practic BEJ a instituit poprire pe contul bancar, in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu
hp777
Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca d.p.d.v. legal, cand angajatorul primeste de la BEJ infiintarea unei popriri pe veniturile din salariu, acesta poate ... (vezi toată discuția)