avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma romaneasca cu functionare in UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma romaneasca cu functionare in UE

Sunt tehnician maseur. Sunt interesat sa-mi fac o firma care sa-mi permita sa pot practica meseria in toate tarile din UE. Am o rulota, masa de masaj, masina....cu toate sa pornesc prin tarile UE si din loc sa practic masajul terapeutic si cel de relaxare.
Intrebari: - ce tip de firma m-ar avantaja? <nu am de cand sa fac angajari, am peste 44 ani>
- de unde as avea nevoie de autorizatii?
-ce sfaturi imi dati legate de cele scrise mai sus?

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa. un sfat va rog! Addryana Addryana Am nevoie de un afat. Vreau sa urmez un curs de 4 luni de zile a zi de tehnician maseur cu specializari pe kinetoterapie si fizioterapie) la final o sa am un ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Documente si taxe necesare pentru a putea obine autorizatie de masaj pe plaja AlexandraDr AlexandraDr Buna ziua, Sunt tehnician Maseur, cu diploma care imi da drept de libera practica pentru masaj. As dori ca in sezonul estival sa imi amplasez un cort si o ... (vezi toată discuția)