Art.79.alin.9 din Codul Muncii prevede posibilitatea ca salariatul sa demisioneze fara preaviz, in situatia in care angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.Aceasta este norma juridica.
Problema mea este urmatoarea: dispozitia legala mentionata constituie o prezumtie de vinovatie a angajatorului, care permite salariatului sa isi dea demisia fara respectarea termenului de preaviz, sau in momentul in care face o astfel de notificare trebuie sa si faca dovada ca angajatorul nu si-a indeplinit obligatiile asumate prin contractul individual de munca, pe de-o parte. Pe de alta parte o astfel de notificare este suficienta pentru a pune capat raportului juridic de munca sau nu.
In demisie,mentionati ca nu sunteti obligat la efectuarea preavizului,pentru motivele pe care le-ati constatat,din culpa angajatorului prin nerespectarea obligatiilor din c.i.m.
In demisie specificati tot ceea ce consituie in opinia dvs. incalcarea prevederilor CIM. Este necesara precizarea respectiva , angajatorul putand afirma ca nu are cunostinta despre ce obligatii considerati ca nu s-a achitat.
Una dintre aceste obligatii nerespectate poate fi neacordarea salariului la data prevazuta in CIM, sau pana la sfarsitul lunii pentru luna anterioara. Legea spune ca salariul se acorda lunar
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Demisie
ionut3
pot sa imi dau demisia daca nu mi-au bagat salariul la timp?eu mi-am depus demisia dar nu m-am dus in preaviz si acum vor sa ma bage in consiliu de disciplina ... (vezi toată discuția)
Inplicatii juridice
anidarius
Sunt Director Economic, si de 2luni firma nu mi-a mai facut platile salariale. Ce implicatii juridice ar rezulta daca in cateva zile imi voi prezenta demisia ... (vezi toată discuția)