avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... obtinere de fonduri europene pentru infiintarea unu ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

obtinere de fonduri europene pentru infiintarea unu laborator de tehnica dentara.

Buna seara! As dori sa accesez fonduri europene pentru a putea infiinta un laborator de tehnica dentara! Care ar fi pasii si cum ar trebui sa procedez? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebiseb935 , utilizator 18:18, 21 Februarie 2024
Fondurile europene se dau firmelor deja infiintate, pe profit.Puteti accesa programele nationale:
1. SRL-D daca sunteti sub 35 de ani, si
2. START daca firma este deja infiintata.

Cu mai multe detalii puteti obtine mai multe informatii:)
Lucrez de o perioada in strainatate si doresc sa revin in Romania, sa deschid propiul laborator si deci sa infiintez o firma! Este posibil?
Da, este posibil.
Pentru infiintare cititi:
[ link extern ] /
Daca doriti sa faceti un laborator de tehnica dentara , este bine sa cititi legislatia in domeniu Legea nr. 96/2007 privind exercitarea profesiei de tehnician dentar republicata la 24.04. 2009
Un astfel de proiect se poate finanta si prin FEADR, masura 312. Conditia principala este ca investitia sa fie realizata in mediul rural.
.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2024
Sebiseb935, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene pe domeniul sanatate pop ioana anca pop ioana anca Sunt tehnician dentar si doresc sa lucrez ca PF autorizata in zona rurala ,sunt dispusa sa investesc pentru a deschide un laborator de tehnica dentara acasa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui laborator de tehnica dentara - patron fara diploma paulpol87 paulpol87 Buna ziua, Sunt student in anul 3 la tehnica dentara si doresc sa infiintez un laborator de tehnica dentara cu fonduri europene. Din informatiile de pe pagina ... (vezi toată discuția)